Little Duke Hotel

Little Duke Hotel is een gloednieuw, jong en creatief hotelconcept van The Duke Boutique Hotel. Little Duke Hotel is met zijn centrale locatie, het prachtige monumentale pand en de aangename kamerprijzen een perfecte keuze voor een verblijf in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het hotel met 16 kamers, werkt met self-check-in en is gelegen tegenover het Centraal Station, pal voor de bekende Bakkerij Jan de Groot, van de Bossche Bollen en direct aan de rotonde met de 'Gouden Draak". Het pand was 100 jaar geleden in gebruik als Stalhouderij, koetsverhuur voor speciale gelegenheden. 

Little Duke Hotel heeft 16 kamers verdeeld in Little Rooms (12 m2), Standard Rooms (15 m2), Big Rooms (20 m2) en meerdere Specials (25 m2). Wat er zo leuk is aan Little Duke Hotel is dat iedere kamer een eigen karakter heeft. Werkelijk iedere kamer is anders, zo hebben veel kamers prachtige oude raampartijen en dakkapellen, is de ene kamer heel romantisch en cosy terwijl een andere kamer zich leent om hele dagen te werken op je laptop terwijl je over de mooie stad kunt uitkijken met extra veel daglicht of zelfs panoramisch uitzicht. Little Duke Hotel maakt niet alleen een weekendje weg compleet maar leent zich ook perfect voor zakelijke doeleinden. Zo is er uiteraard gratis Wifi beschikbaar in alle kamers, zonder password en gratis Netflix om de avond door te komen. Self Check-in betekent dat je bij aankomst op een iPad zelf kunt inchecken. Het check-in proces is zeer gemakkelijk en bij vragen is personeel altijd bereikbaar en bevinden wij ons op slechts 5 minuten loopafstand bij The Duke Boutique Hotel. Vanuit The Duke Boutique Hotel dragen wij zorg voor al je persoonlijke of zakelijke administratieve wensen. 

Al onze kamers zijn voorzien van luxe en extra lange Duke boxspringbedden met een heerlijk donzen dekbed en de beste kwaliteit linnen, aparte badkamers met douche, toilet, föhn en verwarmde spiegel, natuurlijke en biologische cosmetica, overige toiletartikelen, Smeg minibar, bureau, kledingkast en een leuke verrassing.. 

Het ontbijt wordt verzorgd door CoffeeLab, gelegen op de begane grond van het pand. CoffeeLab ontvangt onze gasten voor ontbijt, lunch, bijzondere koffie, thee en een heerlijk glas wijn. Een 'Little Duke' ontbijtje kost €9,50 en bestaat uit koffie/thee, verse Jus en een croissant en een gepocheed ei of een heerlijke Yoghurt Bowl met granola en vers fruit. Uiteraard kun je ook andere 'à la carte' gerechten bestellen. Coffeelab leent zich ook perfect om overdag met je laptop aan het werk te gaan of om je bagage achter te laten als je nog even de stad in wilt na het uitchecken. 

Meer weten over de verschillende kamertype's? Klik hier. 

Jezelf meteen garanderen van een kamer? BOOK NOW!

Breakfast & coffeelounge

CoffeeLab, gelegen onder het hotel verzorgt dagelijks speciaal voor Little Duke Hotel een heerlijk ontbijt en hier kun je tot 's avonds laat terecht om te eten, drinken, werken en meeten. Het voelt hier als een woonkamer voor Little Duke gasten.

Suite Sundays

Profiteer van nog scherpere kamerprijzen op zondagavond! Zo kun je op zondagen The Tower Room, The Balcony Room, The Panorama Room en The Grand Room boeken voor een prikkie! Wie neem je mee?

© The Little Duke Hotel. Website: Webbakery

-
-

Why book directly with us?

Welcome snack

Guests who book directly trough our website will find a complimentary snack in their SMEG Minifridge

Best rate guaranty

We offer you the best room rate. Found a lower rate somewhere else, within 24 hours? We compensate the difference.

Complimentary upgrade

Only direct bookers are privileged to enjoy a complimentary upgrade when available. We like you to feel special.