Little Duke's Neighbourhood

Little Duke Hotel is gelegen, recht voor het Centraal Station van 's-Hertogenbosch, aan de rand van het centrum. Vanaf Little Duke hotel loop je binnen twee minuten de Uilenburg in, één van de twee bruisende horecagedeeltes van de stad. Hier kun je terecht bij zo'n 20 verschillende restaurants van goede kwaliteit en kun je een drankje doen bij onze favoriete cafe's. Op twee minuten loopafstand vanaf het hotel kom je ook de eerste mooie winkels tegen en zijn er diverse culturele activiteiten te plannen. In 's-Hertogenbosch zijn de winkels 7 dagen per week geopend. 

 

 

 

       

CHECKIN CHECKOUT

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00. Tegen betaling is een vroege check-in mogelijk.
Check-out is mogelijk tot 11:00. Ook een late check-out is tegen betaling bij te boeken.

Voor Check-in en na Check-out kun je bagage achter laten op de begane grond bij onze ontbijtpartner "CoffeeLab". Bedank deze lieve mensen voor deze service door een heerlijke koffie of wat lekkers bij ze te bestellen. 

Omdat Little Duke Gebruik maakt van een Self Check-in systeem kunnen gasten ook laat inchecken. 's nachts aankomen bij het hotel is dus geen probleem. Middels de ontvangen code per mail is er toegang tot de entree en daar staat "een paard in de gang" waarop je kunt inchecken via een iPad en je kamerpas zelf kunt activeren. Zo gepiept!

De Duke dames zijn telefonisch bereikbaar van 07:00 tot 22:00 op +31(0)73 - 369 03 32. ‘s nachts zijn wij ook telefonisch te bereiken en zal onze nachtportier onze gasten ten dienst staan. Blijf 's nachts iets langer aan de lijn om doorgeschakeld te worden naar onze nachtportier of bel de nachtportier direct op: (+)31(0)73 - 644 5857


Services

  • Gratis High Speed Wifi door het gehele hotel (voor het gemak zonder toegangscode en zonder lastige Social login)
  • Organiseren van meetings en diners in samenwerking met CoffeeLab en/of De Zandkamer
  • Rookvrij hotel 
  • Ruimte om te werken en af te spreken met relaties, beneden bij CoffeeLab
  • Congiërge service: uitgebreid advies over de omgeving, restaurants en culturele acitiviteiten
  • Taxi transfer van en naar vliegveld of andere bestemming
  • Elke kamer heeft een gloednieuwe Panasonic airco die kan koelen en verwarmen

 


Ontbijt

Dagelijks wordt er ontbijt geserveerd bij CoffeeLab, gelegen onder het hotel. (Ingang op de hoek). CoffeeLab biedt al een heerlijk en uitgebreid lazy breakfast menu aan voor € 12,50 per persoon. Uiteraard kan er ook a la carte besteld worden met een keuze uit onder andere verschillende pancakes, gezonde yoghurt bowls, avocado toast met een gepocheerd eitje en vele andere van onze favoriete gerechten. 

CoffeeLab opent om 08:00 uur. Ontdek hier de menukaart van CoffeeLab. Smakelijk!

Toch zin om verder de stad in te lopen? Vraag één van onze medewerkers voor advies.

 Parkeren

Kort parkeren kan voor de deur, naast CoffeeLab. Lang parkeren kan op 1 minuut loopafstand in parkeergarage 'Stationsplein', gelegen naast het station en schuin tegenover het hotel. 

Parkeergarage Stationsplein is 24/7 geopend om uit te rijden en inrijden kan tot 02:00 's nachts. De kosten voor 24 uur parkeren zijn €20,-


© The Little Duke Hotel. Website: Webbakery