Little Room

Onze Little Rooms zijn klein maar fijn, deze kamers zijn slechts 10m2 maar beschikken over dezelfde faciliteiten als de grotere kamers. Een luxe en extra lange Duke Boxspring (150/160cm breed x 210cm lang) met donzen dekbed en topkwaliteit linnen, aparte badkamer met douche, toilet en verwarmde spiegel, klein bureautje en kledingkast, natuurlijke en verantwoorde Duke cosmetica, toiletartikelen, Smart TV en een Smeg minibar. Elke kamer heeft een gloednieuwe Panasonic airco die kan koelen en verwarmen

Wil je een beetje extra ruimte en mooi uitzicht op de stad? Kijk dan naar onze Standard, Big & Special Rooms. We adviseren geen Little Room te boeken voor een meerdaags verblijf of met veel bagage in verband met de afmeting van de kamer. 
Standard room

Onze Standard Rooms à 15m2 bieden net dat beetje extra ruimte ten opzichten van one Little rooms. Deze kamers zijn daarnaast ook gelegen aan de voorzijde van het hotel en hebben uitzicht op de stad. Elke kamer is voorzien van een luxe en extra lange Duke Boxspring (210cm lang) met donzen dekbed en topkwaliteit linnen, aparte badkamer met douche, toilet en verwarmde spiegel, bureau, kledingkast, natuurlijke en verantwoorde Duke cosmetica, toiletartikelen, Smart TV en een Smeg minibar. Elke kamer heeft een gloednieuwe Panasonic airco die kan koelen en verwarmen. Geef je de voorkeur aan een ruime kamer met veel ramen en veel licht? Boek dan een van onze Big of Special Rooms.
Big Room

Onze Big Rooms à 20m2 zijn ruim en gelegen aan de voorkant voor het hotel. Deze kamers zijn voorzien van een grote raampartij over de volledige kamerbreedte. Hierdoor bieden de kamers zeer veel daglicht en een mooi uitzicht op de stad. Elke kamer is voorzien van een luxe en extra lange Duke Boxspring (210cm lang) met donzen dekbed en topkwaliteit linnen, aparte badkamer met douche, toilet en verwarmde spiegel, bureau, kledingkast, natuurlijke en verantwoorde Duke cosmetica, toiletartikelen, Smart TV en een Smeg minibar. Elke kamer heeft een gloednieuwe Panasonic airco die kan koelen en verwarmen. Geef je de voorkeur aan een net zo ruime maar ook zeer karakteristieke kamer met balkon, een mooie kamer op de hoek van het pand met een podium, panorama uitzicht of een extra ruime badkamer? Boek dan een van onze Special Rooms.
Special: The Panorama Room

The Panorama Room (25m2), gelegen op de hoek van het monumentale pand heeft een zeer ruime lichtinval, kijkt recht op de bekende "Gouden Draak" en geeft uitzicht over zowel de Stationsweg met de lange rij voor Bakkerij Jan de Groot, bekend van de Bossche Bollen, het Centraal Station en de Koninginnelaan. Waan jezelf in luxe in deze kamer en geniet van het prachtige uitzicht vanuit het extra lounge gedeelte met twee comfortabele fauteuils. 

De kamer is voorzien van een luxe en extra lange Duke Boxspring (210cm lang) met donzen dekbed en topkwaliteit linnen, aparte badkamer met douche, toilet en verwarmde spiegel, bureau, kledingkast, natuurlijke en verantwoorde Duke cosmetica, toiletartikelen, Smart TV en een Smeg minibar. Elke kamer heeft een gloednieuwe Panasonic airco die kan koelen en verwarmen.
Special: The Balcony Room

The Balcony Room (20 m2), is een zeer karakteristieke kamer met ruime lichtinval en een sierlijk balkon met zitje dat uitkijkt op het Centraal Station en de "Gouden Draak". 

De kamer is voorzien van een luxe en extra lange Duke Boxspring (210cm lang) met donzen dekbed en topkwaliteit linnen, aparte badkamer met douche, toilet en verwarmde spiegel, bureau, kledingkast, natuurlijke en verantwoorde Duke cosmetica, toiletartikelen, Smart TV, Smeg minibar en meer om in je gemakken te voorzien. Elke kamer heeft een gloednieuwe Panasonic airco die kan koelen en verwarmen.
Special: The Tower Room

The Tower Room (20 m2), gelegen bovenin, op de hoek van ons monumentale pand is geliefd om zijn prachtige karakteristieken. The Tower Room is voorzien van een extra lounge gedeelte in het torentje op de hoek van de kamer. Het torentje met podium biedt panorama uitzicht over de mooie stad 's-Hertogenbosch, de bekende "Gouden Draak", de lange rij voor Bakkerij Jan de Groot, bekend van de Bossche Bollen, en het Centraal Station. 

De kamer is voorzien van een luxe en extra lange Duke Boxspring (210cm lang) met donzen dekbed en topkwaliteit linnen, aparte badkamer met douche, toilet en verwarmde spiegel, bureau, kledingkast, natuurlijke en verantwoorde Duke cosmetica, toiletartikelen, Smart TV en een Smeg minibar. Elke kamer heeft een gloednieuwe Panasonic airco die kan koelen en verwarmen.
Special: The Grand Room

The Grand Room (25m2), is gelegen in het rustigste gedeelte van het hotel en is voorzien van een ruim lounge gedeelte met comfortabele fauteuils, een extra ruime badkamer en karakteristieke dakkapellen met uitzicht over de stad. Deze kamer is de perfecte keus wanneer je op zoek bent naar rust en ruimte.

De kamer is voorzien van een luxe en extra lange Duke Boxspring (210cm lang) met donzen dekbed en topkwaliteit linnen, aparte badkamer met douche, toilet en verwarmde spiegel, bureau, kledingkast, natuurlijke en verantwoorde Duke cosmetica, toiletartikelen, Smart TV en een Smeg minibar. Elke kamer heeft een gloednieuwe Panasonic airco die kan koelen en verwarmen.
© The Little Duke Hotel. Website: Webbakery