Meetings & Drinks

Vanuit Little Duke Hotel zijn er diverse opties om inpandig te vergaderen of te borrelen.

CoffeeLab

CoffeeLab, gelegen op de benedenverdieping van het hotel, is zeer geschikt voor een zakelijke borrel of een informeel overleg. Er zijn meerdere vierkante tafels voor 16 personen beschikbaar en arrangementen kunnen hier op aanvraag worden samengesteld. 

De Zandkamer

Naast CoffeeLab, dus schuin onder het hotel, vind je de luxe vergaderruimte 'De Zandkamer'. De Zandkamer biedt meerdere vergaderruimtes aan voor 2 tot maximaal 24 personen. Bel naar onze receptie zodat wij een passend arrangement kunnen samenstellen voor overnachten en vergaderen. 

Overige mogelijkheden

Little Duke Hotel heeft contacten met diverse inspirerende vergaderlocaties in het Centrum van 's-Hertogenbosch. Bel ons om de wensen te bespreken. Daarnaast hebben we zelf een prachtige luxe vergaderruimte in The Duke Boutique Hotel, op loopafstand van Little Duke Hotel:

In The Duke Suite kunnen we een gezelschap kwijt van maximaal 14 personen. Vergader zwevend boven 's- Hertogenbosch met een uitzicht over de skyline en vol zicht op onze Sint-JansKathedraal. In de suite zijn alle voorzieningen aanwezig voor een geslaagde vergadering, Illy espresso machine, thee koker, grote koelkast met Bollinger Champagne, tv, beamer, flipover, lunch service indien gewenst, toilet voorziening etc. The Duke Suite is op aanvraag beschikbaar vanaf €299,-- dit is exclusief Bollinger Champagne om er echt een succes van te maken.

Je kunt bellen of mailen voor reserveringen of meer info: BeMyGuest@littledukehotel.nl of +31 (0)73 - 369 03 32

© The Little Duke Hotel. Website: Webbakery